Verbinden in Vrouw-Zijn | 9 maart | Arnhem

Verbinden in Vrouw-Zijn

Op vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een dag waarop over de hele wereld vele vrouwen verbinden om elkaar te ondersteunen en hun vrouw zijn te eren. Om hun sisterhood te verstevigen. Een mooi moment voor een speciale middag om jouw Vrouw-Zijn te voelen, te voeden en te vieren. Door samen te komen met vrouwen, kun je jouw Vrouw-Zijn verdiepen en kunnen we elkaar ondersteunen.

We komen samen op zaterdagmiddag 9 maart

Een middag om te verbinden in zachte vrouwenkracht. We dansen, we ont-moeten en we gaan naar een diepe ontspanning toe. Gun jezelf deze middag helemaal voor jou! Even niet zorgen voor een ander, maar zorgen voor jezelf. Genieten van het samen zijn en samen dansen met andere vrouwen, van het ontspannen om zo zelf weer op te laden. Zo kun jij je vrouwelijk energie weer meenemen de wereld in…. Die ons vrouwen zo hard nodig heeft!

 

Zachtheid

De middag bestaat uit een biodanza vivencia met veel zachtheid door Kim van de Kliss en het werken met de lemniscaat door Eline de Boer. Nieuwsgiering naar Kim en Biodanza? Dat kun je hier ontdekken. 

 

Evenwicht en vitaliteit

De lemniscaat zorgt voor evenwicht en heeft een vitaliserende werking. Het symbool zorgt voor de doorstroming van energie in je lichaam waardoor je lichaam weer in harmonie wordt gebracht op zowel fysiek niveau als energetisch niveau. De lemniscaat is een krachtig instrument om je nervus vagus te resetten. We maken deze middag gebruik van de prachtige lemniscaten van Je Puurheid. Speciaal voor alle vrouwen die meedoen, maakt Jan Willemsen een mini-lemniscaat die je mee naar huis kunt nemen. Zo kan deze middag ook thuis doorwerken. Zie: https://www.jepuurheid.nl/healing-tools/lemniscaat voor foto’s van de lemniscaat.

 

Praktische informatie:

Datum: Zaterdag 9 maart 
Tijd: om 12:45 staat de thee klaar en om 13:00 starten we
Locatie: 't Huukske, Mauritsstraat 22 in Arnhem (zaal met vloerverwarming)


Jouw bijdrage

€33,- (inclusief mini lemniscaat)

Aanmelden en betalen via deze link:

https://www.chipta.com/tickets/event/68343/verbinden-in-vrouw-zijn/

 

Wij zien je graag!
Hartegroet,


Kim en Eline